Hvordan finne gode restauranter

Vi har nevnt det før, men det finnes i våre dager et enormt utvalg av restauranter i Norge som serverer et herlig mangfold av mat fra hele verden. Vi her på ToroToro er de første til å uttrykke vår takknemlighet til matgudene for dette, men med mange valgmuligheter kommer det også en del muligheter for å ta feil valg…

Når det gjelder restauranter i Norge, så har vi de «store» og anerkjente som Maaemo og Statholdergaarden (med henholdsvis 2 og 1 stjerne i Michelinguiden), og har du råd til å turen til slike restauranter kommer du sjelden til å oppleve det som et feilvalg. Men den nye problematikken ligger i hvilke skjulte skatter finnes rundt omkring i landet (for å ikke bli helt Oslo-opphengte her) med tanke på at det nå er så utrolig mange valgmuligheter. Si for eksempel at jeg er i Trondheim og har en craving for god thai-mat, eller meksikansk, eller noe annet deilig, hvordan finner jeg restauranter samtidig som jeg minimerer risikoen for å ende opp med en passe eller – enda verre – dårlig matopplevelse?

Finn restauranter med Yelp

Du kan selvfølgelig enkelt google deg frem til lister over restauranter fra aviser, bloggere, og restaurantguiderRestauranter og din guide til de beste – men etter tips har vi på ToroToro blitt store fans av Yelp. Dette nettstedet er supert i større byer hvor det er nok brukere, og Yelp fungerer ved at brukere legger igjen sin mening om alt fra restauranter til frisører. Yelp blir beskrevet som et ‘brukerorientert anmeldelsesnettsted’, og har gjort enorm suksess over dammen der det ble startet. Visstnok av en mann på jakt etter tannlege i San Francisco =) Du finner informasjon om f.eks. restauranter med åpningstider, adresse, etc. og viktigst av alt, andre folk sine meninger om stedet. Du bør absolutt laste ned appen, og gjør oss alle en tjeneste ved å bli en aktiv bruker. Dermed kan vi alle minske risikoen for å legge igjen penger hos restauranter som ikke leverer (mat)varene!